<

Tilbud & rabatter

Her kan du se alle dine tilbud, rabatter, kommende events, konkurrencer og medlemsgaver*.

Du kan vælge hvilke butikker og interesseområder du vil modtage på mail under din profil.

Medlemsgaver

Gratis gave

Æblesæsonen er over os, og vejret er perfekt til at tage familien med i køkkenet og få brugt nogle af de dejlige æbler, fx til en gammeldags æblekage.

Derfor kan de første 500 medlemmer der viser sit RO's Torv+ kort i centerinformationen i november, hente en gratis æbleskræller, så køkkenudstyret er klar til æblehygge.

 

UDSOLGT


Tilbud & rabatter

BONDE BOUTIQUE

-20% på Pardon. Tilbuddet gælder til og med 30/11 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Bonde Boutique er kendt for deres store udvalg af danske og udenlandske mærker og især det brede udvalg af festtøj. De har 50 års erfaring inden for branchen, og personalet står altid til rådighed og hjælper gerne med at finde det helt rigtige tøj til netop dig.

-20%


Tilbud & rabatter

BEAUTY BY BOOZT.COM

-20% på deodoranter til kvinder. Tilbuddet gælder til og med 30/11 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos Beauty by Boozt.com finder du alt indenfor makeup, hudpleje og dufte til både kvinder og mænd fra en lang række af de bedste brands – bl.a. Estée Lauder, Lancôme, Yves Saint Laurent, Clinique, Clarisonic, Giorgio Armani, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Kenzo og Ralph Lauren.

-20%


Tilbud & rabatter

GLITTER

3 for 2 på alt ægte sølv. Tilbudet gælder til og med 30/11 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos Glitter har de smykker, hårpynt og accessoires til piger og kvinder i alle aldre. De fører alt fra moderne smykker, der følger tidens trends, til klassiske og tidsløse smykker - alt sammen til attraktive priser.

3 for 2


Tilbud & rabatter

HÆLE & NØGLEBAR

-10% på skoreparationer alle dage undtagen lørdag. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos Hæle & Nøglebar klares alt fra kopiering af nøgler til reparation af sko og andre lædervarer.

-10%


Tilbud & rabatter

KINO

Spar 10 kr. på alle forestillinger om mandagen og 10 kr. på alle menuer alle dage. Tilbuddet gælder for kortholder og dennes ledsager og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Kino på RO’s Torv er en moderne biograf med 5 sale, der alle har Digital Dolby 7.1. I Kinos cafe kan der købes både kaffe, the og andre drikkevarer, og i deres slikbutik kan der købes alt, hvad der skal til en hyggelig biograftur. Som kunde i Kino har man fri parkering i 4 timer, efter man har registreret sin bil på login-skærmene i foyeren.

 

Spar 10 kr.


Tilbud & rabatter

RISTORANTE LA RUSTICA

-10% på brunchtallerken alle hverdage. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder kun for kortholder. Vis desuden kortet ved bestilling.

Brunchtallerkenen består af: Pandekage med ahornsirup, udvalgt pålæg, udvalgt ost, røræg, bacon, rösti, oliven, brunchpølser, frisk frugt, parisertoast, minikage, lyst brød, rugbrød, hjemmelavet marmelade samt yoghurt med frugt og müsli. Normalpris 95 kr. (ekskl. drikkevarer).

På Ristorante La Rustica er de kendt for deres autentiske italienske mad og varme uhøjtidelige stemning. Nyd menuerne inde i restauranten eller udenfor på deres store tagterrasse. 

-10%


Tilbud & rabatter

LE CREUSET

Kone kedel 549 kr. Normalpris 799 kr.. Tilbuddet gælder til og med 30/11 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Le Creuset har kvalitetskøkkenudstyr i smukt fransk håndværk i flotte former og farver for enhver smag, der gør det muligt at skabe eventyrlige madoplevelser. Du kan få alt i gryder, pander, kopper, serveringsskåle og støbejernskøkkenudstyr.

 

Spar 250 kr.


Tilbud & rabatter

NAME IT

-10% på hele butikken (gælder ikke overtøj). Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Siden 1986 har vi forsynet familier over hele verden med farverigt kvalitetstøj til børn til meget overkommelige priser. Name it modellerne skabes af glade og omsorgsfulde mennesker, der er inspireret af børn. Name it børnetøj er både et sikkert og moderigtigt valg.

-10%


Tilbud & rabatter

No8

-10% på hele butikken. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos No8 finder du de bedste mærker indenfor herremode – Fred Perry, Tommy Hilfiger, Red Label, Bogner, Replay, Eton, Pal Zileri Lab, NN07, Hugo Boss, J. Lindeberg, Boss Orange, vores eget mærke No8 og mange flere. Personalet i butikken byder altid kunderne på en kop kaffe.

-10%


Tilbud & rabatter

PANDURO HOBBY

-10% på juniorafdelingen hver søndag. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Alt som de foretager sig hos Panduro Hobby handler om glæden ved at skabe noget med hænderne. Ikke fordi du skal, men fordi du gerne vil. Et projekt, der forgylder din tilværelse, udtrykker hvem du er og udfordrer samtidig din kreativitet. Det spiller ingen rolle, hvorvidt du skaber selv eller sammen med venner og familie.

-10%


Tilbud & rabatter

PILGRIM

-10% på hele butikken. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Pilgrim er moderigtige, trendsættende og klassiske smykker, ure og solbriller til kvinder samt herrekollektionen Edge med flotte halskæder, armbånd og ure. Alle vores kollektioner er designet i Danmark af vores dygtige designere og alle smykker er håndlavet og belagt med enten 16 karat guld, 925 sterling sølv eller 16 karat rosegold.

-10%


Tilbud & rabatter

PROFIL OPTIK

-10% på hele butikken. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Profil Optik har det største udvalg af mærkesolbriller i Danmark. Mange af mærkerne har Profil Optik eksklusiv forhandling af, og udvalget af solbriller følger årets trends og tendenser, så der altid er de nyeste modeller i butikken. Solbrillerne er naturligvis i højeste kvalitet.

-10%


Tilbud & rabatter

QUEENS NAILS

-10% på alle behandlinger. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Få lavet smukke negle på RO’s Torv hos Queens Nails på 1. sal. Queens Nails er en negleklinik, der laver både manicurer, pedicurer, gelénegle og akrylnegle med Gellak samt smukke eyelash extensions.

-10%


Tilbud & rabatter

ROSKILDE VIN

Taylors LBV portvin årgang 2011 til 175 kr. Normalpris 199 kr.  Tilbudet er gældende til og med 30/11, og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Mener du også, at livet er for kort til dårlig kaffe og tynd vin, så er Roskilde Vin stedet for dig. De forhandler udelukkende kvalitetsprodukter, som de selv har lyst til at nyde. Hos Roskilde Vin finder du en lang række specialprodukter, der giver dig en ekstra god smagsoplevelse. 

175 kr.


Tilbud & rabatter

SCHACK & THORSTED

Slip for besværet med at vaske og stryge - få renset 5 skjorter for kun 135 kr. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos Schack & Thorsted kan du indlevere dit rensetøj, som naturligvis bliver vasket og renset på et miljøcertificeret renseri.

Schack & Thorsted har et bredt udvalg inden for modetøj, der giver dig et fuldendt look, som matcher din stil, type og personlighed - uanset alder. Butikken fører den nyeste mode og de skønneste mærker, der blandt andet tæller en håndfuld nye danske designernavne samt det bedste fra de 'største'.

-10%


Tilbud & rabatter

SPORT 24

-10% på hele butikken hver søndag. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos SPORT 24 får du og din familie altid professionel råd og vejledning af det uddannede personale. Butikken har et bredt udvalg af tøj og sko til både løbfodboldhåndboldfitnesscykling og meget mere, så du finder altid det, du har brug for, til lige præcis din sportsgren.

-10%


Tilbud & rabatter

TAMARIS

-20% på tørklæder. Tilbudet gælder til og med 30/11 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Tamaris er en international skokæde med fysiske butikker rundt om i verden med hovedsæde i Detmold i Tyskland. Firmaet blev grundlagt i 1967, og har siden hen været i fortsat udvikling. Tamaris har stort fokus på at levere produkter af høj kvalitet, der henvender sig til kvinder i alle aldre. 

-20%


Tilbud & rabatter

THE SPOT CAFE

-10% på Frozen Yoghurt. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Frozen yoghurt er en fedtreduceret variant af den gode gamle flødeis, og man kan designe sin helt egen is ved at toppe den med alt fra bær til chokolade – det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

The Spot Cafe har et menukort, som dækker kundernes behov hele dagen, og ideen er at levere god frisk mad og service - hurtigt, enkelt, ærligt og til en pris, hvor alle kan være med. 

-10%


Tilbud & rabatter

TRIUMPH

-10% på hele butikken. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Gå på oplevelse i Triumphs verden og se alle de smukke og forførende styles, som med perfekt pasform og høje kvalitet har gjort Triumph til en af verdens største og mest succesfulde undertøjsmærker. 

-10%


Tilbud & rabatter

YOUNG KIDS

-10% ved køb for over 500 kr. Tilbuddet gælder til og med 30/11, og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos Young Kids finder du børnetøj fra 0 til 12 år til den moderne børnefamilie. Vi har eksklusive mærker såsom Molo, Hummel, Koin, Tommy Hilfiger, Huxbaby, Petit by Sofie Schnoor, Levi's, Joha, Bow's by Stær, Enfant, Wheat og Marmar. Vi går højt op i, at vores sortiment af børnetøj har en høj kvalitet og samtidigt også er smart og moderne.

-10%


Tilbud & rabatter

ZHIKI SUSHI

-10% på hele menukortet, eksklusiv drikkevarer. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos Zhiki Sushi får du alt det bedste fra det japanske køkken. Sushi i friske og farvestrålende varianter og en hel række andre specialiteter som for eksempel miso-suppe, kimchee og beef tataki spækket med kødsmag.


Du kan bestille hele makiruller, nigiri med eksempelvis laks, reje eller spicy tun, eller du kan få lidt af det hele i en af de spændende menuer. Zhiki Sushi tilbyder også alternative sushi-serveringer. Prøv for eksempel friske ruller med masser af grønt og rispapir, eller få sashimi- stykker af frisk rå fisk serveret med tyndtskårne kinaradisser, der både er sprøde og meget velsmagende.

 

-10%


*Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter og fordelskort

OM RO’s Torv+