<

Tilbud & rabatter

Her kan du se alle dine tilbud, rabatter, kommende events, konkurrencer og medlemsgaver*.

Du kan vælge hvilke butikker og interesseområder du vil modtage på mail under din profil.

Medlemsgaver

Om Månedens Gratis gave:

Kære RO's Torv+-medlemmer

Vi er gået i gang med at forny vores kundeklub, og i den forbindelse er det blevet besluttet at nedlægge Månedens Gave for at gøre plads til nye tiltag.

Der vil pr. 1. maj 2018 derfor ikke længere være en gratis gave at hente i centeret ved fremvisning af kortet. Dog vil der stadig være rabatter at få i mange af centerets butikker, ligesom der også stadig vil komme events til fordelagtige priser, så mange ting er stadig ved det gamle.

 

Vi glæder os meget til at indvie jer i nogle af de nye og spændende ting der kommer til at ske, og lige så snart vi har nyt at sige, så er I de første der får besked. 

 

Mange forårshilsner,

RO's Torv+


Tilbud & rabatter

BONDE BOUTIQUE

-20% på stumpebukser fra Bessie. Tilbudet gælder til og med 30/6 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Bonde Boutique er kendt for deres store udvalg af danske og udenlandske mærker og især det brede udvalg af festtøj. De har 50 års erfaring inden for branchen, og personalet står altid til rådighed og hjælper gerne med at finde det helt rigtige tøj til netop dig.

-20%


Tilbud & rabatter

BEAUTY BY BOOZT.COM

-20% på de nye Bath Therapy-gaveæsker fra Biotherm. Tilbuddet gælder til og med 30/6 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos Beauty by Boozt.com finder du alt indenfor makeup, hudpleje og dufte til både kvinder og mænd fra en lang række af de bedste brands – bl.a. Estée Lauder, Lancôme, Yves Saint Laurent, Clinique, Clarisonic, Giorgio Armani, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Kenzo og Ralph Lauren.

-20%


Tilbud & rabatter

COPENHAGEN LUXE

3 for 2 på alle skjorter. Tilbuddet gælder til og med 30/6 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Copenhagen Luxe er et stærkt dansk brand, der er kendt for super lækre råvarer til yderst rimelige priser – og så er de specialister i specielle indfarvninger og forarbejdninger af tøjet, så det giver et flot vintage look.

Hos Copenhagen Luxe finder den stilbevidste kvinde altid den nyeste mode med masser af feminine detaljer.

3 for 2


Tilbud & rabatter

HÆLE & NØGLEBAR

-10% på skoreparationer alle dage undtagen lørdag. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos Hæle & Nøglebar klares alt fra kopiering af nøgler til reparation af sko og andre lædervarer.

-10%


Tilbud & rabatter

KINO

Spar 10 kr. på alle forestillinger om mandagen og 10 kr. på alle menuer alle dage. Tilbuddet gælder for kortholder og dennes ledsager og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Kino på RO’s Torv er en moderne biograf med 5 sale, der alle har Digital Dolby 7.1. I Kinos cafe kan der købes både kaffe, the og andre drikkevarer, og i deres slikbutik kan der købes alt, hvad der skal til en hyggelig biograftur. Som kunde i Kino har man fri parkering i 4 timer, efter man har registreret sin bil på login-skærmene i foyeren.

 

Spar 10 kr.


Tilbud & rabatter

RISTORANTE LA RUSTICA

-10% på brunchtallerken alle hverdage. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder kun for kortholder. Vis desuden kortet ved bestilling.

Brunchtallerkenen består af: Pandekage med ahornsirup, udvalgt pålæg, udvalgt ost, røræg, bacon, rösti, oliven, brunchpølser, frisk frugt, parisertoast, minikage, lyst brød, rugbrød, hjemmelavet marmelade samt yoghurt med frugt og müsli. Normalpris 95 kr. (ekskl. drikkevarer).

På Ristorante La Rustica er de kendt for deres autentiske italienske mad og varme uhøjtidelige stemning. Nyd menuerne inde i restauranten eller udenfor på deres store tagterrasse. 

-10%


Tilbud & rabatter

NAME IT

-10% på hele butikken (gælder ikke overtøj). Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Siden 1986 har vi forsynet familier over hele verden med farverigt kvalitetstøj til børn til meget overkommelige priser. Name it modellerne skabes af glade og omsorgsfulde mennesker, der er inspireret af børn. Name it børnetøj er både et sikkert og moderigtigt valg.

-10%


Tilbud & rabatter

No8

-10% på hele butikken. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos No8 finder du de bedste mærker indenfor herremode – Fred Perry, Tommy Hilfiger, Red Label, Bogner, Replay, Eton, Pal Zileri Lab, NN07, Hugo Boss, J. Lindeberg, Boss Orange, vores eget mærke No8 og mange flere. Personalet i butikken byder altid kunderne på en kop kaffe.

-10%


Tilbud & rabatter

PANDURO HOBBY

-10% på hele butikken. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Alt som de foretager sig hos Panduro Hobby handler om glæden ved at skabe noget med hænderne. Ikke fordi du skal, men fordi du gerne vil. Et projekt, der forgylder din tilværelse, udtrykker hvem du er og udfordrer samtidig din kreativitet. Det spiller ingen rolle, hvorvidt du skaber selv eller sammen med venner og familie.

-10%


Tilbud & rabatter

PILGRIM

-15% på hele butikken. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Pilgrim er moderigtige, trendsættende og klassiske smykker, ure og solbriller til kvinder samt herrekollektionen Edge med flotte halskæder, armbånd og ure. Alle vores kollektioner er designet i Danmark af vores dygtige designere og alle smykker er håndlavet og belagt med enten 16 karat guld, 925 sterling sølv eller 16 karat rosegold.

-15%


Tilbud & rabatter

PILGRIM

Smukke smykkesæt med halskæde og øreringe i tre forskellige designs. Normalpris 249 kr. Medlemspris kun 99 kr. Tilbuddet gælder til og med 30/6 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Danske Pilgrim startede deres rejse i 1983. I dag er det et internationalt brand med fokus på høj kvalitet og smukt design. Pilgrim lancerer 6 kollektioner om året og leverer håndlavede smykker, ure og solbriller til mere end 50 lande rundt omkring i verden. Som medlem af RO's Torv+ kan du, udover ovenstående specielle medlemstilbud, også få 10% på alle Pilgrims smukke smykker.

Spar 150 kr.


Tilbud & rabatter

PROFIL OPTIK

-10% på hele butikken. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Profil Optik har det største udvalg af mærkesolbriller i Danmark. Mange af mærkerne har Profil Optik eksklusiv forhandling af, og udvalget af solbriller følger årets trends og tendenser, så der altid er de nyeste modeller i butikken. Solbrillerne er naturligvis i højeste kvalitet.

-10%


Tilbud & rabatter

QUEENS NAILS

-10% på alle behandlinger. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Få lavet smukke negle på RO’s Torv hos Queens Nails på 1. sal. Queens Nails er en negleklinik, der laver både manicurer, pedicurer, gelénegle og akrylnegle med Gellak samt smukke eyelash extensions.

-10%


Tilbud & rabatter

SCHACK & THORSTED

Slip for besværet med at vaske og stryge - få renset 5 skjorter for kun 135 kr. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos Schack & Thorsted kan du indlevere dit rensetøj, som naturligvis bliver vasket og renset på et miljøcertificeret renseri.

Schack & Thorsted har et bredt udvalg inden for modetøj, der giver dig et fuldendt look, som matcher din stil, type og personlighed - uanset alder. Butikken fører den nyeste mode og de skønneste mærker, der blandt andet tæller en håndfuld nye danske designernavne samt det bedste fra de 'største'.

-10%


Tilbud & rabatter

SPORT 24

-10% på hele butikken hver søndag. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos SPORT 24 får du og din familie altid professionel råd og vejledning af det uddannede personale. Butikken har et bredt udvalg af tøj og sko til både løbfodboldhåndboldfitnesscykling og meget mere, så du finder altid det, du har brug for, til lige præcis din sportsgren.

-10%


Tilbud & rabatter

TAMARIS

-25% på indkøbsnet fra Loqi i mange flotte designs. Tilbudet gælder til og med 30/6 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Tamaris er en international skokæde med fysiske butikker rundt om i verden med hovedsæde i Detmold i Tyskland. Firmaet blev grundlagt i 1967, og har siden hen været i fortsat udvikling. Tamaris har stort fokus på at levere produkter af høj kvalitet, der henvender sig til kvinder i alle aldre. 

-25%


Tilbud & rabatter

THE SPOT CAFE

-10% på Frozen Yoghurt. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Frozen yoghurt er en fedtreduceret variant af den gode gamle flødeis, og man kan designe sin helt egen is ved at toppe den med alt fra bær til chokolade – det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

The Spot Cafe har et menukort, som dækker kundernes behov hele dagen, og ideen er at levere god frisk mad og service - hurtigt, enkelt, ærligt og til en pris, hvor alle kan være med. 

-10%


Tilbud & rabatter

TRIUMPH

-10% på hele butikken. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Gå på oplevelse i Triumphs verden og se alle de smukke og forførende styles, som med perfekt pasform og høje kvalitet har gjort Triumph til en af verdens største og mest succesfulde undertøjsmærker. 

-10%


Tilbud & rabatter

ZHIKI SUSHI

-10% på hele menukortet, eksklusiv drikkevarer. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos Zhiki Sushi får du alt det bedste fra det japanske køkken. Sushi i friske og farvestrålende varianter og en hel række andre specialiteter som for eksempel miso-suppe, kimchee og beef tataki spækket med kødsmag.


Du kan bestille hele makiruller, nigiri med eksempelvis laks, reje eller spicy tun, eller du kan få lidt af det hele i en af de spændende menuer. Zhiki Sushi tilbyder også alternative sushi-serveringer. Prøv for eksempel friske ruller med masser af grønt og rispapir, eller få sashimi- stykker af frisk rå fisk serveret med tyndtskårne kinaradisser, der både er sprøde og meget velsmagende.

 

-10%


*Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter og fordelskort

OM RO’s Torv+